Quote van de dag

‘I think the sleep of reason brings forth monsters.’

-Christopher Hitchens

Addendum: Het gaat niet zo goed met deze held las ik afgelopen maandag.

Share

2 reacties op “Quote van de dag”

  1. Tripel B. Zegt:

    Dit beroemde citaat is afkomstig van een zeefdruk van Francisco de Goya getiteld El sueño de la razón produce monstruos uit de bundel Los Caprichos. Deze bundeling van 80 zeefdrukken bevatten maatschappijkritische tekeningen, waarvan de genoemde Sueño het bekendst is geworden.

    Klikkerdeklik voor AFBEELDING en ACHTERGRONDINFO.

  2. Merino Zegt:

    Mooie aanvulling!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .