Glenn Beck

We kennen inmiddels Bill O’Reilly, beroepsmongool. Maar er is een nieuwe clown reizende aan het showfirmament. In de VS kennen ze ‘m al een tijdje en nu is het tijd om hem ook aan de Wakkere Burgers van ons landje voor te stellen; dames en heren, Glenn Beck.

Wat hebben die Amerikanen schitterende tv door deze idioten. Ik hoop er een beetje op dat wij met de komst van Wakker Nederland (Geen zorgen, onze advocaten zitten er bovenop; die naam is natuurlijk half jatwerk) ook zulke schitterende opinie-tv gaan krijgen.

Share

1 reactie op “Glenn Beck”

  1. Tripel B. Zegt:

    Telefonisch reageren in een radioprogramma van dit kaliber is als parels voor de zwijnen. Het zou me daarom niets verbazen als die vrouw aan de telefoon ingehuurd was.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .