Grunneger webstee

Dideldom punt com Verhoalen, gedichten, limericks, taaimkes, foto’s, resepten, veur elk is der wel wat, ie kinnen doagenlaank strunen deur t webstee van Dideldom. n Poar doezend foto’s, moakt in hail pervinsie Grunnen, sikkom elk dörp of streek staait der wel op.

Vanwoar dij noam Dideldom?
Ja, om t even nijmoods te zeggen t bekt wel lekker, Dideldom punt com. As ie n aander vertellen willen woar ie west binnen op t Internet den zeggen ie ‘Dideldom punt com’. Perbaaier mor aains, t is nait stoer te onthollen.

Woarom?
Omdat de redaksie op heur struuntochten over t internet nog gain webstee tegenkommen was dij zukswat meugelk muik.

Vaaier mopkes mor op webstee? Woarom?
t Mout nait te gek worden.

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .