Morele Leegte

Scherp artikel van Thomas van der Dunk over het uitblijven van enig protest binnen de VVD tegen samenwerking met de PVV.

Het blijft verbijsterend, het stilzwijgen in de VVD, die anders zo graag met Thorbecke – een rechtsstatelijk politicus bij uitstek – schermt.

Share

1 reactie op “Morele Leegte”

  1. Tripel B. Zegt:

    Hulde!

    Ik vind vooral de afsluiter mooi:

    Het aantreden van die laatste liberale premier, Cort van der Linden schiep de mogelijkheid om het algemeen kiesrecht in te voeren. Het aantreden van Rutte levert langzaamaan argumenten om het weer af te schaffen. Maar de kilometer-heffing komt er niet.”

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .