Nederland geeft extra noodhulp voor Pakistan

Men kan op de website nujij.nl op dit (en ander) nieuws reageren, hetgeen over het algemeen overvloedig gebeurt. Door wie? Kijk zelf (een kleine, willekeurige greep uit enkele op elkaar volgende reacties)!

NuJij.nl

Hoewel er ook wel eens een paar leuke/goede reacties tussen zitten, is het gros toch… mja… wat zal ik zeggen. Vermakelijk.

Share

6 reacties op “Nederland geeft extra noodhulp voor Pakistan”

 1. Merino Zegt:

  Nu-reaguurders zijn ook gewoon Telegraaf/Sp!tsnieuws-lezers… en daar bedoel ik mee ‘zij die zich beperkend tot Telegraaf en Sp!tsnieuws’. Proleten.

 2. Rutger Zegt:

  Die bij Elsevier.nl zijn veel erger.

 3. showan Zegt:

  die bij Stormfront kunnen er anders ook wat van.

 4. Tripel B. Zegt:

  Het duurt volgens mij niet lang meer voor de eerste serieuze nieuwsbron de mogelijkheid tot online reaguren afschaft. Dan gaat er korte tijd een storm in een glas water heersen en daarna is het afgelopen. Als gevolg gaan de serieuze nieuwsbronnen zich onderscheiden van de Spitsen en Telegrafen door hun onafhankelijke berichtgeving. Let op mijn woorden!

  Groeten,
  Nostradamus

 5. SR Zegt:

  “hetgeen over het algemeen overvloedig gebeurd.” -> ontdek de spelfout? 😯 .

  overigens, wanneer je in overweging neemt dat op de meeste nieuws- en opinie publicerende sites schrijvers / journalisten de moeite nemen om teksten goed op te stellen, duidelijk te schrijven, enzovoorts – is het eigenlijk bizar dat iedere halve gare daar zonder enige verdere overweging elke hersenscheet online mag zetten waar hij/zij niet langer over heeft nagedacht dan die tijd die nodig was om het in te typen.

  maar ja, we leven in een tijd waarin het belangrijk is dat iedere halve gare zijn/haar ongefundeerde mening wereldkundig moet kunnen maken.

  en dit was de mijne… 😎

 6. De Dappere Man Zegt:

  [quote post=”10936″]“hetgeen over het algemeen overvloedig gebeurd.” -> ontdek de spelfout?[/quote]

  Ah, ‘gebeurt’ is een PV. Nooit mijn sterkste punt ook. Dat blijkt ook uit het feit dat ik nog steeds twijfel of ik het juist heb gedaan nu…

  Gelukkig ben ik geen journalist … :mrgreen:

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .