Paniek in huize Drank: Frits Barend terug met eigen tv programma !!

Na de val van ‘het gesprek’ nuttigde ik enkele heerlijke Merinobiertjes en was ik het zonnetje in Deventer. Echter… via via kwam ik te hoor dat Frits Barend (echt..ik krijg het bijna niet uit mijn vingers!!) samen met zijn prachtige (dit is een stukje ironie) dochter opnieuw onze kijkbuis komt vervuilen!! De zakkenvuller is terug en ik ben stiekem verliefd op Greta Duisenberg

Share

1 reactie op “Paniek in huize Drank: Frits Barend terug met eigen tv programma !!”

  1. De Dappere Man Zegt:

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .