Foute vrienden

Get Microsoft Silverlight
Of bekijk de flash versie.

Documentaire van Roy Dames. Verbrande Herman, Rooie Jos, Dikke Bobbie en Jantje van Amsterdam zijn bloedgabbers uit de Amsterdamse penose. Regisseur Roy Dames filmt hun ups en downs sinds begin jaren ’90. De vrije jongens proberen uit de criminaliteit te blijven, maar hun bier is altijd weer frisser dan hun zaakjes. Een documentaire over hang naar vrijheid, intens leven en vriendschap aan de zelfkant van de samenleving.

Share

3 reacties op “Foute vrienden”

  1. Frank L. Zegt:

    Yes, dank is groot! Morgen ga ik’m kijken. Hulde!

  2. Showan Zegt:

    Dus dat doen mijn ouwe gabbers tegenwoordig. Maar mij ff bellen om te vragen hoe het ermee gaat, ho maar. Ze kenne wat mij betreft de kanker krijgen.

  3. Frank L. Zegt:

    Soms net Jiskefet. Goede docu, had er overigens wel iets meer van verwacht.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .