Bruin I

Same old-same old, maar dan wel erg goed verwoord:

Dat imagoprobleem bestaat er vooral uit, dat een relatief kleine groep criminele en/of onaangepaste jongens op een uiterst negatieve manier het beeld van de totale Marokkaanse gemeenschap bepaalt. Ze voeren met ruime voorsprong de criminaliteitsstatistieken aan, vullen voor ruim de helft de inhoud van het programma Opsporing Verzocht, molesteren camaraploegen, provoceren de brave burger met irritant gedrag en terroriseren bepaalde wijken en buurten.
Dat de rest van de gemeenschap -de overgrote meerderheid- gewoon bestaat uit brave burgers valt blijkbaar buiten gezichtsveld van de gemiddelde PVV-aanhanger. (Arnoud de Jong)

Volledig artikel: HIERRRR.

Zie ook de reacties op dit artikel over Bruin I (gemiddeld iets beter dan van menig reaguurder op de internet).

Share

1 reactie op “Bruin I”

  1. RW Zegt:

    Brr… veel te genuanceerd. en nadenken? Wasda?

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .