Deutsche Woche – Deutsch lernen, warum nicht?

Les 1
Les 2
Les 3
Les 4

De overige 22 lessen mag u zelf downloaden... De lessen zijn overigens ook als PodCast beschikbaar (Immer, überall und kostenlos).

Share

1 reactie op “Deutsche Woche – Deutsch lernen, warum nicht?”

  1. Tripel B. Zegt:

    Persoonlijk ben ik heel erg blij met dit thema. Ik volg onze Duitsche broeders al jaren op de voet en het doet mij deugd dat er nu ook vanuit WB’s erkenning is voor het feit dat onze buren meer aandacht verdienen dan ze tot nog toe krijgen vanuit ons kikkerlandje.

    De Duitse taal is de mooiste die er is. Laat dat geschreven staan!

    En wat betreft de politiek: ik zou op het moment 10x liever in Duitsland leven dan in Nederland. Het is nog even wachten wat Geert en zijn consorten kunnen bewerkstelligen in ons land, maar als dat niet naar mijn zin is dan overweeg ik serieus een verhuizing naar onze weldenkende buren.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .