Funkadelic – Maggot Brain

Mother Earth is pregnant for the third time, for y’all have knocked her up. I have tasted the maggots in the mind of the universe, and was not offended, for I knew I had to rise above it all, or drown in my own SHIT…

Maar dan deze live-versie!

Check ook de ode aan Eddie Hazel door Ween.

Share

2 reacties op “Funkadelic – Maggot Brain”

  1. De Dappere Man Zegt:

    Wat een fucking mooie muziek!
    Waarom kende ik dit niet?

  2. Merino Zegt:

    Ik leerde het ook pas zo’n kleine 30 jaar na opname kennen. Je zult zoiets, ten onrechte uiteraard, niet zo gauw tegenkomen in een Top 100 aller Tijden of zo… Maar mooi dat je het goed vindt. En ook geruststellend voor ons allen dat er nog veel erg goede oude muziek te ontdekken valt.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .