Solomon Burke

Voor we hem vergeten…

Hij is dood.

Share

3 reacties op “Solomon Burke”

 1. Tripel B. Zegt:

  Ik heb deze man jaren geleden zien optreden op het Gospel Festival in de Bijlmer. Hij was toen al zo dik dat hij niet meer zelfstandig kon lopen. Hij zong zijn liederen zittend vanuit een gouden troon, daarbij geassisteerd door een aantal van zijn 21 kinderen. Het ‘gaat heen en vermenigvuldigt u’ heeft hij dus zeer ter harte genomen, zowel qua nageslacht als qua lichaamsomvang.

  Solomon Burke op JijBuis (doorspoelen naar 1:15).

 2. jUP Zegt:

  [quote post=”11351″]Ik heb deze man jaren geleden zien optreden op het Gospel Festival in de Bijlmer. [/quote]

  Wat deed jij op het gospelfestival?

 3. Tripel B. Zegt:

  Een goede vriendin van mij had de campagne bedacht 😉

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .