Jeugdsentiment: Battle of the Planets

Battle of the planets, een Amerikaanse tekenfilm TV serie over een team van 5 jonge mensen ‘G-Force’ geheten, die de strijd aangaan met allerlei boosaardige schurken die de aarde willen veroveren. De leden van het team zijn Mark, Jason, Prinses, Kiap en Taini. Hun wapen was het ruimteschip Feniks, dat in een vuurvogel kon veranderen. Zelf waren ze in het dagelijks leven gewone jongeren maar als er gevaar dreigde kwamen ze samen en riepen “verwissel“. Ze veranderden dan in vogelachtige superhelden met helmen als snavels en gingen samen de strijd aan tegen Zoltar van de planeet Spectra.

deel 2

Share

2 reacties op “Jeugdsentiment: Battle of the Planets”

  1. Peter Zegt:

    Grappig. Ik kende het als G-Force.

  2. ana Zegt:

    Jaaaaaaa,
    bendankt hiervoor! ik heb een keer een opstel geschreven toen ik 6 was hierover, maar ik kon me nu maar niet meer bedenken welke tekenfilm het ook alweer was.
    Geweldig

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .