Quote van de dag

‘Instead of warning pregnant women not to drink, I think female alcoholics should be told not to fuck.’

– George Carlin

Share

4 reacties op “Quote van de dag”

 1. Tripel B. Zegt:

  WOEHAHAHAAAHA :mrgreen:

 2. Showan Zegt:

  Vreemde suggestie.
  Je moet ook aan jezelf denken.
  Overmatig drinkende labiele vrouwen laten zich gemakkelijker het bed inlokken dan stabiele vrouwen die alleen frisdrank drinken. Zorg dan dat anticonceptie voor vrouwelijke alholisten gratis is. Als het dan toch fout gaat moeten ze maar een abortus plegen. Dat is vast wel te verplichten. Zo schep je de juiste voorwaarden voor geslaagde avonden.

 3. De Dappere Man Zegt:

  In dronken frommeske, is in ingel yn bêd…

 4. Tripel B. Zegt:

  Een doene vrou is ’n ingel in ber.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .