The Poetry of Science

Two of science’s luminaries converse on the beauty of science. Neil deGrasse Tyson, astrophysicist and host of NOVA and evolutionary biologist Richard Dawkins will explore the wonders of the Cosmos and of Life, its origins, its inspirations, and why science is not just an option, it is the only reality we possess.

Een post voor mensen met wat meer tijd en interesse. Of, zoals in de reacties op YouTube: If only things like these could “go viral”.

Update: Op 54:30 geeft Neil deGrasse Tyson een heerlijk verhelderende, must-see verhandeling over de nog steeds tegenstrijdige berichten in de media aangaande onderzoeken naar het mogelijk schadelijk zijn voor de gezondheid van mobiele telefoons. Een mini-college over hoe wetenschappelijk onderzoek in zijn werk gaat. Schitterend!

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .