Neem ook een zetel in de schaduwkamer!

Ook jij kunt nu plaatsnemen in een zetel van de Schaduwkamer!

Iedere Nederlander kan via Schaduwkamer meestemmen over alle belangrijke beslissingen of moties die ingediend worden in de Tweede Kamer. Dus geen geklaag meer dat Den Haag gewoon maar z’n gang gaat!
In de Schaduwkamer kan iedereen zijn of haar stem laten horen bij alle belangrijke beslissingen die genomen worden door de volksvertegenwoordiging van Nederland. Schaduwkamer maakt voor zowel de politieke partijen als hun achterban bij elke stemming inzichtelijk hoe er over een motie of een wetsvoorstel ècht gedacht wordt.

Share

5 reacties op “Neem ook een zetel in de schaduwkamer!”

 1. Merino Zegt:

  Ik heb plaastgenomen in het virtuele pluche!

 2. MC Drank Zegt:

  Goedzo, dat was helemaal de bedoeling! Zit lekker hè?

 3. Tripel B. Zegt:

  Ik vind het een leuk idee, maar als ik de startpagina bekijk weet ik meteen dat ik hieraan niet zal deelnemen.

  Onder het kopje overzicht zie je dat de schaduwkamer 100% hetzelfde stemt als …. SP en PVV.

  Dit lijkt mij dus een website waar veel anti’s naartoe komen om hun onbestemde ontevredenheid te uiten. Op de grote boze internet hebben we er daar al genoeg van, me dunkt.

 4. De Dappere Man Zegt:

  Leuk, ik doe mee…

  EN McDrank, doe je hier wel aan mee: http://panel.noties.nl/schaduwkamer/?contest&PHPSESSID=mc4pi3753h6rjoiag9ppr93qr4 ?

 5. MC Drank Zegt:

  … ik snap’m niet…

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .