Stefan Pop is gewoonweg grappig!

deel 2

Share

3 reacties op “Stefan Pop is gewoonweg grappig!”

 1. Merino Zegt:

  De beste man is inderdaad best grappig. Nieuw talent.

 2. Peter Zegt:

  Grappig idd. Dank voor de tip.
  Er is ook een deel 3.

 3. Tripel B. Zegt:

  “Het enige dat we op televisie hadden dat was in die tijd: Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL4, RTL5, SBS6, Veronica, Net5, TMF, The Box, MTV, Canvas/KetNet, BBC1, BBC2, BBC World, CNN, National Geographic, Discovery Channel, ARD, ZDF, PRO7, TV5, Rai Uno en Eurosport, MAAR MEER HAD JE TOEN NIET!”

  :mrgreen:

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .