Advertentie: Gezocht IJsmuts ‘Koud hé?’

Uiteraard is dit prachtige weblog niet de geschikte plaats om een advertentie te plaatsen, maar ik voel mij genoodzaakt! Ik zoek werkelijkwaar al jaren naar de befaamde ‘Koud hé’ muts die Henk Spaan en Harry Vermegen (alias de V-Boys) droegen omstreeks ’87.

Ik heb reeds contact gezocht met Veronica, met Henk Spaan én Harry Vermegen, gebeld met verschillende breien-in-opdracht winkeltjes (kunnen de muts voor me breien, maar dan wordt de tekst erop geborduurd..). Ben ten einde raad want het wordt kouder en kouder!!

Ben jij de persoon die mij warmte bezorgt??

Share

9 reacties op “Advertentie: Gezocht IJsmuts ‘Koud hé?’”

 1. Merino Zegt:

  Je bent niet de enige.

 2. Frank L. Zegt:

  [quote comment=”55152″]Je bent niet de enige.[/quote]

  Verdorie! Het is mij!

 3. Tripel B. Zegt:

  Als je een ‘Koud hé’ muts vindt, dan heb je waarschijnlijk van doen met een slechte kopie of een zeldzame misdruk.

 4. Frank L. Zegt:

  [quote comment=”55161″]Als je een ‘Koud hé’ muts vindt, dan heb je waarschijnlijk van doen met een slechte kopie of een zeldzame misdruk.[/quote]

  Koud hé? of koud hè? …het laat mij koud, als ik maar zo’n muts vind! 😛

 5. Tripel B. Zegt:

  Koude mutsen vind je hier.

 6. Aafke Zegt:

  Hierbij laat ik jullie weten dat de muts te koop is op marktplaats.
  Kijk maar even of dit de muts is die jullie bedoelen.
  Aafke

 7. Chantal Zegt:

  Even terug updaten: ik zoek zo’n muts (of evt namaak) ook… Heeft er iemand tips?

 8. Dim Zegt:

  Ik heb nog een orginele muts. Doe er niks mee

 9. ZappFranka Zegt:

  Nou Dim, ik houd me aanbevolen!! Hoe kunnen we dit regelen? 😛

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .