Angus and Julia Stone – Big Jet Plane

Tip van Showan! Originele video alhier.
Insluiten op verzoek uitgeschakeld… laffe hazen.

Share

5 reacties op “Angus and Julia Stone – Big Jet Plane”

 1. showan Zegt:

  Het gaat om de Original Video. Ik ben verliefd op Lizzy!

 2. Tripel B. Zegt:

  [quote post=”11645″]Het gaat om de Original Video. Ik ben verliefd op Lizzy![/quote]

  Ik dacht al: zulke gevoelige muziek een tip van Showan ❓ ❓ ❓

  Maar ik vind de live versie juist mooier.

 3. showan Zegt:

  Tripel, dan weet je dramatiek niet te waarderen. Die komt juist zoveel beter uit in de clip. Ik heb de liveversie even bekeken en dan zie ik een hippie en een verlopen vrouw met hangtieten. Dat is dan ook wel dramatiek, maar op een iets ander niveau.

 4. ana Zegt:

  Showan!! een verlopen vrouw met hangtiete???
  ze is toch ook bestwel mooi, maarja ook mooie stem doet ut um voor mij.

  maar ik snap heeel goed wat je ziet in de clip, want die is wel lekker triest, mooi!

 5. Showan Zegt:

  Sorry. Ik drukte me misschien in wat te scherpe bewoordingen uit.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .