Faith no more – A small victory

Faith No More heeft enkele prachtige platen afgeleverd tussen 1982 en 1998. Met zanger Mike Patton welteverstaan. Courtney Love (de vrouw van ene Kurt Cobain (ooit zanger van een grungerock bandje uit Seattle)) was ook een blauwe maandag zanger(es), maar dat mag vergeten worden.

Naar mijn mening heeft Faith No More met de plaat ‘King For A Day… Fool For A Lifetime’ een legendarisch album uitgebracht, deze is het downloaden zéker waard. Ik ga er echter vanuit dat menig Wakkere Burger deze plaat reeds in de kast heeft staan. Het nummer A small victory is niet afkomstig van eerder genoemd album, maar van ‘Angel Dust’ (ook een toppert).

Share

1 reactie op “Faith no more – A small victory”

  1. Merino Zegt:

    Check eveneens de bizar lange discografie van zanger Mike Patton.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .