Roy Orbison and friends – Candyman

Share

3 reacties op “Roy Orbison and friends – Candyman”

 1. Tripel B. Zegt:

  Ik ben in mijn jeugd, geheel tegen mijn zin in, zeer regelmatig geconfronteerd met de heer Orbison. Ik heb er nooit wat aan gevonden en ik heb ook nooit begrepen waarom deze man, die gespeend lijkt te zijn van enige vorm van presentatie, zo’n sterrenstatus heeft kunnen bereiken. Muzikaal wat mij betreft een epigoon (gezien de vele covers waarmee hij bekendheid heeft verkregen) en qua uitstraling net zo interessant als de Jostiband.

  Maar ik laat mij graag van het tegendeel overtuigen 😉

 2. ZappFranka Zegt:

  Muzikaal wat mij betreft een epigoon (gezien de vele covers waarmee hij bekendheid heeft verkregen) en qua uitstraling net zo interessant als de Jostiband.Maar ik laat mij graag van het tegendeel overtuigen.

  http://www.coversproject.com/artist/roy%20orbison/ ..nuff said 😀

 3. Jochum Zegt:

  Dan liever deze “snoepjesbezorgers”
  http://www.youtube.com/watch?v=E6c7vMqhpAY

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .