10 Mind-Blowing Easter Eggs

Via het ultrageheime [thundervoice] BroBookâ„¢ [/thundervoice] stuitte ik op een alleraardigst lijstje met tien brein-pijpende paaseieren. Ideaal zo vlak voor de kerstdagen.

Als soort van fan was ik met name onder de indruk van #7. Dat gaat een stukje verder dan een geheime boodschap die je achteruit moet spelen:

By themselves, the songs seem completely different: “10,000 Days” (11:13) is a long prog-rock number, “Wings for Marie” (6:11) is a quiet song that builds up into a crescendo, and “Viginti Tres” (5:02) is just a bunch of weird noises. 6:11 plus 5:02 adds up to 11:13 — that’s because you’re supposed to put “Viginti Tres” and “Wings for Marie” together (in that order) and play them at the same time as “10,000 Days.”

Frrrreaksssss!!! 😎

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .