Winterkiekjes

Klik voor groter formaat

Ja mensen, het is weer eens écht winter. Diederik verraste mij hedenmorgen met een kekke sneeuwpop in m’n mailbox en de suggestie voor een sneeuwpop-lookalike contest. Top idee! Dus kom maar op met die poppen! En om het ietsjes breder te trekken; kom ook maar op met algemene winterkiekjes (needless to say dat je dan niet meedoet aan de lookalike contest).

Ik ontwaar in de sneeuwpop van Diederik de ons gisteren ontvallen held Captain Beefheart, maar dat kan ook de emotie van het moment zijn.

Succes!

Share

2 reacties op “Winterkiekjes”

  1. Tripel B. Zegt:

    Winterkiekjes in Dachau. Altijd mooi.

    (of is het toch het Muiderpoortstation?)

  2. Merino Zegt:

    M’poort idd. Ik zal morgen eens kijken of ik wat kiekjes uit Dachau kan inscannen. Die zijn zeker even sfeervol.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .