Tesla Coils 2.0


“The lightning itself is beautiful, but that’s not what holds them there. It’s seeing a person that’s actually in control of it,” says Van Camp. “And they probably want to see somebody get electrocuted.”

Share

2 reacties op “Tesla Coils 2.0”

  1. Tripel B. Zegt:

    Gaaf! Ik heb een aantal jaren terug een vergelijkbaar evenement mogen aanschouwen op Robodock, waar willekeurige objecten met behulp van bliksem compleet vernietigd werden. De doordringende geur van ozon staat mij nu nog bij.

    Dat was al spectaculair, maar met levende personen is de tesla transformator natuurlijk nog indrukwekkender. Ik had er graag bij geweest.

  2. Briefpapiermuseum - Wakkere Burgers – Het Geweten van het Web Zegt:

    […] Uitvinder van o.a. de transformator. Bekend van WB post een en […]

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .