De recensiekoning

Er zijn ook andere blogs dan die van de onvolprezen Wakkere Burgers. En sommigen van die blogs (heel sommigen) zijn minstens zo lezenswaardig als deze. Daar moeten we eerlijk over zijn.

Uit het selecte gezelschap van de lezenswaardige blogs wil ik u volgaarne presenteren de Recensiekoning:

Wij recenseren alles. En dan niet alles als in: ‘zowel boeken, cd’s, theater als films’, nee: ALLES. Dagen, de kwaliteit van kraanwater, de klinkers in de Kerkstraat, medicijnen, een droom, die chick waarmee we gisteren gezoend hebben. Alles. Wij wonen in Amsterdam. Wij leven nu. Deze site krijgt alvast zes sterren. En ja: het gaat maar tot vijf.

Om de volgende recensie heb ik echt in een deuk gelegen:

Copyright De recensiekoning.nl

Ze hebben trouwens ook een uitgebreide recensie over de heilige Arthur Schopenhauer, dus het is goed volk.

Share

2 reacties op “De recensiekoning”

  1. RW Zegt:

    Zeer lezenswaardig!

  2. De Dappere Man Zegt:

    Oneindig goede foto. Wel nog even iets doorkrassen ter verbetering, maar ondertussen nog zowel grammatica – als spelfouten laten staan. Laat staan de woorden die teveel en/of te weinig geplaatst zijn. Kotselijk ;).

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .