Waarom heb ik niet zo’n ding

Toen ik hedenmiddag mijn straat (daar waar m’n huis staat) in kwam rijden zag ik geen ding staan. Verdorie!! Ik bedacht me dat ik in andere straten wél een ding heb zien staan!! Ik was natuurlijk gelijk volledig over de zeik want waarom ik niet, terwijl ánderen wél een ding (je weetwel, met van die dingen daar aan) in hun straat hebben staan!? Gelukkig blijkt dat ik er wat aan kan doen, want ook Jeroen van Merwijk heeft met dit probleem moeten handelen, bij hem is er wat aan gedaan.. Hij heeft nu ook een ding in z’n straat staan.

Gelukkig maar!!

Share

3 reacties op “Waarom heb ik niet zo’n ding”

 1. Tripel B. Zegt:

  Ik had dat laatst ook toen ik langs het struikgewas liep en wat hoorde ruisen. Toen dacht ik nog …

 2. ZappFranka Zegt:

  …Had ik ook maar een struikgewas?

  😛

 3. Frits van Dorp Zegt:

  ..[quote comment=”56573″]Ik had dat laatst ook toen ik langs het struikgewas liep en wat hoorde ruisen. Toen dacht ik nog …[/quote]

  …het is een Tamil zonder pas? Toen paktje je vast en zeker snel je jacht geweer en…

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .