De “Herald of Free Enterprise”

Voor we haar vergeten:

1987 Herald of Free Enterprise

Ze kapsijzde vandaag 24 jaar geleden…

Share

2 reacties op “De “Herald of Free Enterprise””

  1. ZappFranka Zegt:

    dan is het 24 jaren gelee dat wij op de basisschool zongen:

    Van voor, naar achter, van links naar reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeecccccchtsssss………. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  2. Tripel B. Zegt:

    Onbegrijpelijk als je leest hoe de opeenstapeling van technische, procedurele en menselijke fouten kan leiden tot een ramp van zo’n omvang. Ook onbegrijpelijk dat er 2 scheepsrampen voor nodig zijn geweest om de veiligheid van veerboten tot op acceptabel niveau te tillen. Het is pas na de ramp met de Estonia, begrijp ik uit de BBC link, dat er internationale regelgeving is gekomen voor veerdiensten.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .