Alamo Race Track

Alamo Race Track heeft een nieuw album uitgebracht: Unicorn Loves Deer. Ik heb het album nog niet illegaal gedownload geluisterd, maar de titelsong van de plaat heb ik gisteren gehoord bij De Wereld Draait Door. Dit klonk veelbelovend. Ik hoop dat de volledige plaat dit blije gevoel kan waarmaken. Leuke riffjes, leuke koortjes, melodieus met af en toe een twist.

Edit: Ik denk het wel, want ik heb (dit schrijvende even geluisterspiekt bij onze collega’s van de VPRO). Puike plaat denk ik.

Share

1 reactie op “Alamo Race Track”

  1. ZappFranka Zegt:

    Het is werkelijk waar een prachtige plaat; Het is er zo 1 die je helemaal kunt draaien zonder verveeld te geraken. ‘k Zal ze zeker gaan aanschouwen als ze in Het Burgerweeshuis te Deventer zijn.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .