Breaking News: Joran van der Sloot draait door !

maar ach….zo breaking is het nou ook weer niet.

Dan maar gewoon even een leuk spelletje!

Share

6 reacties op “Breaking News: Joran van der Sloot draait door !”

 1. De Dappere Man Zegt:

  Hahahaha. Ach die Joran. Ik wor dr moe van.

  [offtopic]
  Kun je ook target=”_blank” aan je links vastbinden, dat is makkelijker als je even WB-updates snel bekijkt.

 2. ZappFranka Zegt:

  [offtopic]
  Kun je ook target=”_blank” aan je links vastbinden, dat is makkelijker als je even WB-updates snel bekijkt.

  Dat zou ik best willen doen, alleen lukt dat op de een of andere manier niet als ik in WordPress de links wil bewerken. 😥
  Geen idee HOE dat kan, aangezien dit in het verleden wél altijd gelukte.

  Als je tips hebt over wat ik er aan kan doen dan hoor ik dit gaarne!! 😯

 3. Merino Zegt:

  Waarschijnlijk staat bij jou de post editor op ‘visual mode’ en dan kun je niet in de html klooien. Zie http://www.wpbeginner.com/beginners-guide/how-to-remove-visual-editor-mode-in-wordpress/

  Ik heb de _blanks toegevoegd.

 4. ZappFranka Zegt:

  Ola,

  nee dat is het niet. Op het moment dat ik in de editor een link wil bewerken (in de wysiwyg-mode kan ik de link niet bewerken. Ik kan in deze mode ook geen link verwijderen of toevoegen. Dit kan alleen in de html mode.. Op zich geen probleen nu ik weet hoe ik een blank target kan toevoegen, maar wel vervelend dat de volledige functionaliteit niet daar is….

 5. RW Zegt:

  We hadden ooit ingesteld dat alle links in een nieuw window openen. Blijkbaar was dit stuk, maar goed nieuws: vanaf nu gaat alles weer in een nieuw window, geen targets blank nodig. Hoe mooi!

 6. ZappFranka Zegt:

  [quote comment=”58461″]We hadden ooit ingesteld dat alle links in een nieuw window openen. Blijkbaar was dit stuk, maar goed nieuws: vanaf nu gaat alles weer in een nieuw window, geen targets blank nodig. Hoe mooi![/quote]

  Helemaal waar, ’t werkt weer 😆 !!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .