Game over, mensen…

Toch even schrikken; je stapd uit de trein op station Muiderpoord en je leesd dat je over een dikke maant zuld branden in de hel.

Jona 3:8

Update: Ik weet dat het makkelijk schieten is, maar ik kon het niet laten…

Share

19 reacties op “Game over, mensen…”

 1. Kattekop Zegt:

  Waarom staat er een silhouet van een schijtende vent afgebeeld?

 2. ´steen Zegt:

  hahaha waarschijnlijk last van zware kak

 3. Robert Zegt:

  Ik vraag me af wat ze voor excuus gaan verzinnen als hij onverhoopt toch niet terugkomt. 😛

 4. marco Zegt:

  mmm wellicht is hij al gekomen en leven we al in een hel, ..bedoel kijk om je heen, wellicht zijn al die onschuldige mensen en kinderen die ooit plots zijn gestorven wel al met de ufo van God weg gevlogen en zitten we in een Matrix achtige omgeving van de duivel? haha

 5. spons Zegt:

  We kunnen er allemaal wel om gaan lachen.. Maar is de samenleving die we met z’n allen zijn niet een beetje raar..

  * Landsgrenzen zijn niets ‘echts’, maar denken dat de mensen aan de andere kant ‘anders’ zijn ?

  * De mate van ‘welvaart’ wordt gemeten in het Bruto Nationaal Product, niet in Bruto Nationaal Geluk ?

  * Verzekeren kun je zelf.. je hoeft alleen te verzekeren wat echt nodig is. Dus de verzekeringsmaatschappij kan ervan uit gaan dat wat je verzekerd ook echt stuk gaat. Is dat niet gewoon ‘kopen’ ipv ‘verzekeren’ ?

  * We willen ‘nieuws’ zien. Vaak een bak ellende. Maar Als we de TV uitzetten is alles weer Ok. Wat kun je er immers aan doen, niets toch.. Waarom kijk je dan ?

  * Een bedrijf maakt super-scherpe scheermesjes en worden nooit meer stomp. Het bedrijf gaat bijna failliet omdat ze zo weinig scheermesjes verkoopt, dus verslappen ze de hals zodat ie eerder afknapt.
  Hoe kan dan iets überhaupt ‘groen’ zijn in deze maatschappij ?

  * Westerlingen declareren een stuk gebied ‘natuurreservaat’ omdat we alle andere natuur verknoeid hebben, vervolgens moeten de stammen die er al leven verkassen of aan onze ‘wetten’ houden ?

  * Bij internationaal voetbal steunen we allemaal ons ‘eigen team’. Van de zeg 20 landen, zijn vele mensen in 19 landen uiteindelijk bedroeft, en is er maar 1 land blij.. waarom doen we eigenlijk aan competitie ?

  * Hopi indianen wachtten bij een marathon op elkaar en liepen met elkaar tegelijkertijd over de finish ?

  * We kennen tegenwoordig opleidingen ‘economie’. Maar leren alleen hoe met het huidige stelsel te werken, Niet welke stelsels hiervoor bestonden. Gaan er dus vanuit dat stijgende inflatie zo hoort.. wat denk je zelf. (zie ’the crash course’)

  * Een bestuurslid stuurt een wiskundige professor naar huis wanneer de wiskundige verteld dat procentuele groei (dus consumptie) een exponentiële functie is en dus onbeheersbaar is.. ‘Dat geld niet op onze schaal’ was de reactie ?

  * Iemand zegt van z’n vrouw te houden. vervolgens gaat de vrouw vreemd. Waarom is de man boos? omdat ie de vrouw geluk wenst, of omdat ie haar voor zichzelf wil hebben? Wat is menselijke liefde eigenlijk.. i.i.g. niet ‘onzelfzuchtig’..

  * Waarom zou je ‘GOD’ vragen om leiding, kan ie toch gewoon doen toch?
  maar: “Unconditional Love : Love knows no reasons, Love knows no lies. Love defies all reason, Love has no eyes. But Love is not blind, Love sees but doesn’t mind.” ~ schrijver onbekend.
  Respecteren van een ander z’n vrije wil is de weg tot verlichting. (‘gulden regel’) Dus de echte verlichtten zullen zich niet verzetten.. ?

 6. ZappFranka Zegt:

  21 mei kan ik niet, dan heb ik al een andere afspraak staan…

 7. jUP Zegt:

  Ja hallo! Krijg die week erop net m’n nieuwe auto 👿

  @spons, tsja het blijft verbazen niet? Misschien is het antwoord op puntje 5 trouwens te vinden op http://www.razwar.com.

 8. Tripel B. Zegt:

  Heren, heren, geen nood. De Messias is tegenwoordig ook online. Zelfs na 2.000 jaar ga ik nog met mijn tijd mee.

  Laten we een groep matties (lees: apostelen) samenstellen, dan gaan we deze shit hier op Aarde eens even recht zetten.

  Wie oren heeft die hore!

  Ik ben de enige echte Messias. Alleen fans van ODB en van de enige echte Wakkere Burgers zullen gered worden. Aan u en de uwen: sluit u aan of wacht tot de dag des oordeels.

 9. Dirk Stam Zegt:

  Ja er staat 21 mei maar hoe laat dan want als ik nog slaap dan loop ik het mis graag ook de aanvangstijd vermelden en ook hoe laat het afgelopen is en welke sprekers enz.
  als God soms zelf ook komt verzoek ik hem geen valse winden te laten waaien

 10. Michel Zegt:

  Whoehaha, en dan onder nog even adverteren voor het gratis satelliet programma op Eutelsat en Astra…..zodat we nadat de aarde vergaan is gewoon op satelliet-tv de gevolgen verder kunnen beschouwen ofzo!!!!

 11. ZappFranka Zegt:

  http://www.jesus-is-savior.com/Wolves/harold_camping.htm

 12. ZappFranka Zegt:

  Update Deventer: mist, hier en daar een hellevlam maar van een echte apocalyps is nog geen sprake.. Ik houd jullie op de hoogte!

  (indien anders: we zien elkander in het hiernamaals..)

 13. ZappFranka Zegt:

  Update Deventer: zonnig, Zutphen echter niet meer bereikbaar door meteorietinslagen nabij Epse.. Ik houd jullie op de hoogte!

 14. ZappFranka Zegt:

  Update Deventer: zwaar bewolkt, militaire convooien door de straten. Veel Duitssprekende leute, zwaar gehavend. Wasgoed zojuist uit de wasmachine gehaald, koolmeesjes zijn zojuist uitgevlogen.. Ik houd jullie op de hoogte!

 15. ZappFranka Zegt:

  Update Deventer: het lijkt nacht, storm en regen. We zitten nu met een groep van zo’n 14000 Deventenaren op een schip in de IJssel. Totale paniek. Ze hadden en hebben gelijk!! God bestaat!

 16. showan Zegt:

  In Amsterdam gaat het nu ook los

 17. ZappFranka Zegt:

  Update Deventer: We zijn bijna allemaal dood, lachen joh! Moeten we vaker doen zo’n Dag des Oordeels !!:lol:

 18. Tripel B. Zegt:

  De engel Gabriël heeft zojuist mijn vrouw en 2 kinderen weg genomen. Ik ben op de vlucht geslagen en probeer te schuilen ergens ter hoogte van de Amsterdamse havens (52.389486,4.816686). Rantsoen voor 3 dagen. Ik hoop jullie nog te ontmoeten. Ik stel voor Bijbels Openlucht Museum in Arnhem over 7 dagen. We houden contact.

  (sent from my mobile)

 19. Merino Zegt:

  Goed plan. Laten we afspreken dat we elke zondag omstreeks het middaguur bij de ingang nieuwe overlevenden verwelkomen. Ik zit momenteel onder een boom in het Flevopark (http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=nl&geocode=&q=Flevopark,+Zeeburg,+Nederland&aq=0&sll=37.0625,-95.677068&sspn=45.284089,93.076172&ie=UTF8&hq=Flevopark,+Zeeburg,+Nederland&t=h&z=15)

  (sent by 27 mc)

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .