Als je er goed over nadenkt is er niets op tegen om politici met Hitler te vergelijken

Van Joop.nl

Share

5 reacties op “Als je er goed over nadenkt is er niets op tegen om politici met Hitler te vergelijken”

 1. Showan Zegt:

  Er is niets op tegen, maar je moet het wel wat eerlijk houden. Er staan behoorlijke fouten in vind ik.

 2. RW Zegt:

  Is Wilders eigenlijk vegetariër?

 3. SR Zegt:

  [quote comment=”58799″]Er is niets op tegen, maar je moet het wel wat eerlijk houden. Er staan behoorlijke fouten in vind ik.[/quote]
  welke fouten?

 4. showan Zegt:

  De context mist. Ik vind het bv heel wat anders om joden te verbieden te trouwen met een landgenoot dan het beperken van importbruiden. Beide is een beperking, daarna houdt het wel op. Verder zie ik de dreiging van geweld niet zo goed. Of je moet het over het knieschijvenschieten hebben, wat je ook weer in een context moet zien.

  Maar goed, toen ik Mein Kampf las dacht ik “die kerel heeft best wel een punt”. Maar datzelfde dacht ik toen ik een toespraak van Martin Luther King beluisterde.

 5. Tripel B. Zegt:

  Mijnheer is nihilist! 😯

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .