Go the fuck to sleep

Kleine kinderen gaan over het algemeen zo tussen 7 uur en 8 uur ’s avonds naar bed. In het meest gunstige geval kunnen de ouders (na het opruimen van alle shit) om 9 uur een dvd in de speler knallen en samen genieten van een avondje ongestoord samenzijn.

In de praktijk echter willen de kleine kinderen nogal eens roet in het eten gooien, omdat zij met geen mogelijkheid tot slapen te brengen zijn. Op zulke momenten willen ouders wel eens uitroepen: Go the fuck to sleep!

Dit is precies wat de Amerikaanse schrijver Adam Mansbach heeft opgetekend in zijn kinderboek voor volwassenen Go the F*k to Sleep. Het was binnen de kortste keren nummer 1 op de lijst van meest verkochte boeken van Amazon.

Een gat in de markt, waarin ook klasse-acteur Samuel L. Jackson is ingesprongen. Hij heeft de audio-versie van het boek ingesproken.

Wees er snel bij, want deze video houdt waarschijnlijk niet lang stand.

Tip: het is binnenkort vaderdag!

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .