Jules Deelder over autorijden

Ik houd van autorijden. Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door automerken, autotechniek, verkeersregels, verkeersplanologie, bewegwijzering, wegenkaarten en verder werkelijk alles wat met de automobiliteit te maken heeft.

Ik heb een geestverwant gevonden in de heer Deelder (behalve over het hardrijden):

Deel 2
Deel 3
Deel 4

Share

1 reactie op “Jules Deelder over autorijden”

  1. De Dappere Man Zegt:

    Ik beaam dit volledig.
    Vooral die kuddes mensen die menen dat ELKE bocht vanuit stilstand genomen dient te worden met circa 10 km/h. 👿

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .