Peter Falk

Voor we hem vergeten…

Hij is dood.

Share

2 reacties op “Peter Falk”

  1. Tripel B. Zegt:

    Tranen in m’n ogen toen ik het las. Ik heb samen met mijn moeder zo’n beetje elke aflevering gezien van de detectiveserie Columbo. Zo voorspelbaar als een slapstick, maar tegelijkertijd elke keer weer spannend. Het prachtige New Yorkse accent van Peter Falk (“I wanna aks ya somsing”) in combinatie met de lange regenjas, de sigaar die nooit rookte, zijn vrouw (waar hij het altijd over had, maar die nooit ten tonele verschenen is) en natuurlijk zijn adagium “just one more thing” … tijdloos!

    Er had natuurlijk wel een filmpje bij gemoeten, meneer Merino! Immers, sommige lezers van onze prachtblog zijn jonger dan wij.

  2. jUP Zegt:

    Nooit meer die Columbo-blik!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .