Skype – Einde Oefening

Het is gedaan met Skype. Jaren lang leuk mee gewerkt, maar nu is het overgenomen door Mircrosoft. Zij gaan het integreren in Office 365 en dat betekent dat is einde oefening is voor Skype. Het zal volgepropt worden met bloatware en er zal een licentie betaald moeten worden, mark my words. Dit is het einde. Op zoek naar een alternatief. Heel erg jammer. Graag suggesties.

skype

Share

2 reacties op “Skype – Einde Oefening”

  1. Merino Zegt:

    Ik stel voor de service ‘Wype’ te beginnen. De Wakkere variant op Skype. Bij aankoop van Wakkere Burgers WC-papier krijg je dan Wype-credits cadeau. Hiermee kun je bellen naar mobiele nummers. Online 2 online is gratis.

  2. De Dappere Man Zegt:

    Jaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .