Thunderf00t vs. Westboro Baptist Church

Share

2 reacties op “Thunderf00t vs. Westboro Baptist Church”

 1. GS Zegt:

  Jezus, wat een gelul allemaal zeg. Hoezo kan Christendom niet bestaan voor Christus? Da’s net zoiets als claimen dat zwaartekracht niet bestond voor Newton. Of dat democratie niet bestond voor de juf ons vertelde dat het democratie heet. Geez. Gelukkig vond ik die linker best wel lekker om naar te kijken, anders had ik het geen 20 minuten volgehouden. Ik zou haar doen. Geloof ik.

 2. De Dappere Man Zegt:

  Gevaarlijke gekken 😕
  De totale desinteresse van dat wijf voor die man ook.

  “The son of God was killed by the Jews”
  (Jezus was ook een Jood)
  En “SHUT UP, SHUT UP” – En meer van dat soort onnoemelijke crap.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .