Django Wagner – Mooie Blauwe Ogen

Zo af en toe doe je een muzikale ontdekking die je leven verandert: Django Wagner is er zo één. De heer Verbree tipte mij dit talentvolle heerschap. Dansbare uptempo en schitterende ballades. Hij heeft het allemaal in huis.

Luister ook eens naar zijn single Ik geniet zo van het leven. En vergeet eveneens niet zijn kersthit Ik Kom Naar Huis (Met Kerstmis). Enjoy!

Share

1 reactie op “Django Wagner – Mooie Blauwe Ogen”

  1. Homme Wedman Zegt:

    Fantastisch, echt zo’n artiest die alles mee heeft:
    klinkende naam, mondaine verschijning en nummers die “Zwarte haren, zwoele gitaren” heten!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .