Zanger Rinus goes USA

De nieuwste hit van Zanger Rinus is opgepikt door de Amerikaanse media, aldus de Wakkere krant van Nederland. Er is zelfs een kleine hype gecreëerd rond onze Friese volkszanger daar over de grote plas.

Eerst waren de Yanks vrij spottend over de nieuwe hit van onze Rinus, maar toen duidelijk werd dat hij wellicht “mentally challenged” was, werd er in allerijl een update geplaatst op de Huffington Post.

Heel Amerikaans.

Persoonlijk vond ik het meisje van de oliebollenkraam een stuk mooier, maar Romana mag er ook best zijn.

Eerdere posts over Zanger Rinus op dit prachtblog vind je hier, hier en hier.

Share

1 reactie op “Zanger Rinus goes USA”

  1. Merino Zegt:

    Ik zie niet in waarom Rinus het niet zou kunnen gaan maken in de joe es of ee terwijl randdebielen als Billy Ray Cyrus dat ook gewoon kunnen.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .