Leefbaarometer

Volgens de Leefbaarometer van het ministerie van VROM woon ik in een buurt die zich matig positief ontwikkelt.

In wat voor buurten wonen jullie Wakkere Burgers?

Leefbaarometer
Tip: Bekijk de leefbaarheid op clusterniveau (= meest gedetailleerd).

Wat ik enigszins twijfelachtig vind, is dat de buurt van mijn schoonouders positief tot zeer positief uit de meting komt. Zij wonen in een dorp dat overwegend bestaat uit bejaarden. ’s Avonds kun je een kanon afschieten op straat. Overdag trouwens ook. Winkels zijn er nauwelijks en de dichtstbijzijnde uitgaansgelegenheid met frisse hippe meisjes ligt al gauw op zo’n 25 minuten rijden.

Het is maar wat je leefbaar noemt 🙄

P.S. Ik vind leefbaar al zo’n lelijk woord, maar leefbaarometer slaat werkelijk alles.

Share

1 reactie op “Leefbaarometer”

  1. Merino Zegt:

    Matig

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .