Zweedse Eenzaamheid – Silhouet (live)

Indrukwekkende uitvoering van ‘Silhouet’ tijdens het Sao Paulo Free Jazz Festival 1997.

Kort na dit succesvolle optreden trokken de leden van Zweedse Eenzaamheid zich terug in een plaggenhut op de Drentse heide om daar negentien weken lang te werken aan een nieuw conceptalbum. Toen de opnamen waren voltooid, brandde de plaggenhut volledig uit nadat zanger De Nerd in slaap was gevallen met een stevige joint tussen zijn vingers. Toen hij wakker werd door enorme rookontwikkeling was het te laat. Hij kon slechts zijn makkers waarschuwen en de brandende hut ontvluchten. Alle opnames zijn verloren gegaan.

Share

1 reactie op “Zweedse Eenzaamheid – Silhouet (live)”

  1. De Dappere Man Zegt:

    Mooi materiaal, geweldig optreden. Ik dacht dat deze opnames weg waren. Super dat het er nog is!!

    Zelf was ik er bij destijds in Sao Paulo, maar ik miste het optreden van Zweedse Eenzaamheid helaas, omdat het optreden van de (ook) legendarische band ‘Koken met Hannie’ uitliep op een bloeddrinkorgie. Mooie shizzle.

    :mrgreen:

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .