Hoppekee!

Bijna klaar voor de oogst!

Share

4 reacties op “Hoppekee!”

 1. Mc Drank Zegt:

  Sieht gut aus mein kleiner junge!

 2. Vox Populi Zegt:

  Wij kunnen bijkans niet wachten!
  Hoe determineert de nobele plant?

 3. Merino Zegt:

  De nobele plant is lid van het rijk der plantae, de stam der embryophyta, de klasse der spermatopsida, de clade der bedektzadigen, de clade der ‘nieuwe’ tweezaadlobbigen, de clade der fabiden, de orde der rosales, de familie der cannabaceae en van het geslacht Humulus. De Humulus Lupinus, om precies te zijn. Kennis van nadere determinatie ontbreekt mij helaas. Een kleine speurtocht op fora her en der doet echter vermoeden dat het een ‘Goldings’ variant betreft.

 4. Vox Populi Zegt:

  You could have fooled me…
  Dank!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .