Daniel Tosh – Completely Serious

Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5
Deel 6
Deel 7

Share

3 reacties op “Daniel Tosh – Completely Serious”

 1. Tripel B. Zegt:

  Deze kerel heeft op Comedy Central zijn eigen programma genaamd Tosh-O. Daarin staat hij de verschrikkelijke all-American sports jock uit te hangen, met tenenkrommende commentaren op internetfilmpjes.

  Een nul van een vent, dacht ik dus. Maar in Completely Serious zitten toch wel een aantal aardig goeie grappen.

 2. Merino Zegt:

  ‘Zit’ een aantal, Tripel. 😎

 3. Tripel B. Zegt:

  Scherp, zeker gezien het tijdstip heer Merino.

  Maar ik denk dat ‘zitten’ in deze context toch gerechtvaardigd is:

  De keuze tussen enkelvoud en meervoud doet zich alleen voor bij woordgroepen met een aantal. Als een aantal bedoeld is als hoeveelheidsaanduiding met de betekenis ‘enkele’ of ‘verscheidene’, is zowel een enkelvoudige als een meervoudige persoonsvorm mogelijk. Het meervoud is eenduidiger:

  (2a) Een aantal ouderen waren (of: was) op de herdenking aanwezig. (‘Enkele ouderen waren op de herdenking aanwezig.’)

  Taaladviesdienst

  😆

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .