Roos Vonk en vleeseters

Mevrouw Vonk is hoogleraar sociale psychologie aan de Radboud universiteit te Nijmegen. Ze schreef een artikel in de Volkskrant, waarin ze beweerde dat vleeseters egoïstischer en minder sociaal zouden zijn dan vegetariërs. Het onderzoek waarop de uitspraken werden gebaseerd bleek nep, vals ende onwaar, met veel ophef tot gevolg. Aldus werd ze afgeplast bij Pauw en Witteman :mrgreen: .

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Youp zei er ook iets over.

Share

1 reactie op “Roos Vonk en vleeseters”

  1. Merino Zegt:

    http://www.intermediair.nl/artikel/roos-vonk/276838/daarom-heeft-iedereen-dezelfde-unieke-eigenschappen.html

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .