Het beerdiertje

Ongelooflijke beestjes zijn het, die beerdiertjes. Bij extreem hoge of extreem lage temperaturen vervallen ze in cryptobiose (soort slaaptoestand). Ze kunnen zelfs overleven buiten de dampkring. Daarnaast kunnen ze ook zonder water bestaan.

Op z’n minst opmerkelijk te noemen, deze creaturen.

Share

1 reactie op “Het beerdiertje”

  1. Tripel B. Zegt:

    Het ontstaan van leven uit onmogelijk geachte omstandigheden wordt zoveel aannemelijker met kennis van dit soort creaturen.

    De creationisten zullen nog raar op hun neus kijken als blijkt dat beerdiertjes het gelijk van Darwin zullen staven. Ik zie ons in elk geval wel uit die modderpoel omhoog kruipen en ons ding doen.

    Stof tot nadenken. Dank, Merino!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .