Nerd Rock Week Day #2

Wheatus – Teenage Dirtbag

Dag numero twee van Nerd Rock Week. Vandaag de eendagsvlieg Wheatus. Dit versje was onderdeel van de soundtrack van de film Loser uit 2000. Deze onderstreept de thematiek van Nerd Rock; de problematiek en hang naar romantiek van adolescenten tegen de achtergrond van een Amerikaans college, compleet met nerds, bullies en babes.

Morgen meer. Posse out!

Share

2 reacties op “Nerd Rock Week Day #2”

  1. Tripel B. Zegt:

    Godverdomme, ik denk dat ik WB’s maar even een weekje moet mijden. Ik heb zo’n ongelofelijke teringhekel aan het college rock genre. Die fantasieloze deuntjes. Die vreselijk gelikte clipjes. Die simpele gitaarriffs die elke lulhannes na 5 minuten oefenen kan spelen. Bah!

  2. Showan Zegt:

    Doe eens normaal man!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .