Jef Neve Trio

Afgelopen donderdag heb ik iets schitterends gezien op het Belgische programma De Laatste Show: het Jef Neve Trio speelde een instrumentale versie van dEUS – Suds & Soda. Helaas heb ik de registratie nog niet kunnen terugvinden op de immer bejubelde en evenzo vermaledijde internet.

In de tussentijd zult u het moeten doen met een ander pareltje van dit heerlijke jazz-combo, mede mogelijk gemaakt dankzij de al even heerlijke Selah Sue:

Jef Neve en Selah Sue in De Laatste Show

Wordt (hopelijk) vervolgd.

Share

1 reactie op “Jef Neve Trio”

  1. Jef Neve Trio (2) - Wakkere Burgers – Het Geweten van het Web Zegt:

    […] eerder deze week aangekondigd: de instrumentale versie van dEUS – Suds & Soda door het Jef Neve […]

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .