Darwin in actie

Snoeiharde evolutie voltrekt zich voor onze ogen.

Share

1 reactie op “Darwin in actie”

  1. Tripel B. Zegt:

    Leuk dat je dit te berde brengt. Ik merk namelijk ook sinds ik vader ben, dat de vrouwelijke tak van onze soort heel anders reageert dan voorheen. Blijkbaar is hier ook een bepaalde vorm van evolutie gaande. Tripel B. heeft kinderen, dus de status quo in de biotoop is veranderd. Dezelfde vrouwen die mij eerst direct in bed wilden krijgen, doen dat nu via omwegen. Een beetje lachen, een beetje wiegen met de heupen. U kent dat wel. Maar aanpakken, ho maar. Zo is er nog maar een selecte groep die wel weet hoe ze het juiste nageslacht moeten reproduceren. De rest valt af en zal een vruchteloze dood sterven. Zo gaat dat in de natuur.

    Godverdomme Darwin, met je grote bek!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .