Sea Pig Slow Dance

Dit opmerkelijke, op meer dan 1000 meter diep op den oceaanbodem dansende creatuur is een lid van het genus Scotoplanes. Zomaar een blogpost om maar weer eens aan te tonen dat de punkrock band Bad Religion het bij het juiste eind had toen zij zongen “Sometimes truth is stranger than fiction“.

Share

1 reactie op “Sea Pig Slow Dance”

  1. Tripel B. Zegt:

    De Here heeft vreemde kostgangers, zo blijkt maar weer eens.

    Mooi ook die naaldkreeftjes die parasiteren rond deze zeevarkens. Je ziet ze duidelijk zwemmen op het JijBuis filmpje.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of citeer geselecteerde tekst.