Fout parkeren in Vilnius is een dure grap

Zulks dankzij de burgemeester die vrij onorthodoxe methodes heeft bedacht om foutparkeerders te beboeten:

Ik zie onze Eberhard al met een honkbalknuppel bij zebrapaden staan om doorrijders een flinke barst in hun vooruit te bezorgen 🙂

De burgemeester van Vilnius is genaamd Arturas Zuokas. Ik vond het verrassend dat hij dit jaar een Ig Nobel prijs in de wacht heeft gesleept vanwege zijn oplossing van de parkeerproblemen in zijn stad. Ik vond het idee namelijk wel goed.

Share

1 reactie op “Fout parkeren in Vilnius is een dure grap”

  1. Merino Zegt:

    Kunst. L’art pour l’art.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .