Duck Sauce – Big Bad Wolf

Was jullie reactie dezelfde als deze?

Share

4 reacties op “Duck Sauce – Big Bad Wolf”

 1. Tripel B. Zegt:

  Hilarisch! 😀

  Mijn reactie was meer jubelend.

  Ik ben zo blij dat deze aandoening (want zo mogen we dit toch wel noemen) eindelijk eens onder de aandacht gebracht wordt. Ik heb er zelf jarenlang mee geworsteld, maar nu weet ik dat ik lotgenoten heb. Duizendmaal dank Merino!

 2. Merino Zegt:

  Graag gedaan. Het is niets. Zo hebben we allemaal wat.

  (Elk en ain het zien gebrek, doe aan ’t neuze en ik aan’t bek)

 3. MamaViv Zegt:

  Mijn reactie was precies zo, alleen zonder geluid!

  Thanks Merino, you’ve made my day…

 4. ZappFranka Zegt:

  Ik vind’t pervers. bah! 👿 😕

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .