Spinvis – Oostende

Van z’n nieuwe plaat.

Share

1 reactie op “Spinvis – Oostende”

  1. Tripel B. Zegt:

    Gave post.

    Bij Spinvis denkt ik altijd: waarom niet meteen poëzie? Zijn teksten komen volgens mij op papier beter uit dan op die obligate muziekdeuntjes die hij produceert. Het zal wel commercieel interessanter zijn om je tekst op deze manier onder de aandacht te brengen.

    Hij heeft deelgenomen aan de Nacht van de Poëzie, waarvan persoonlijke akte:

    “Dichters gezien. Goede en minder goede. Weer begrepen dat een bedachte, ingestudeerde performance, hoe goed ook uitgevoerd, nooit boven een bepaald niveau van zeggingskracht kan komen. Simon studeerde nooit iets in. Het zou hem slechts beperken. Afijn, om 5:00 uur konden we het podium op. Arjan deed André Breton. Uit zijn hoofd natuurlijk. Niets staat De Daad in het echte ongeregisseerde Hier&Nu zo in de weg als ogen die telkens worden teruggefloten door het papier. (Gaat ook op voor musici die maar niet van het blad kunnen opstijgen) Marcel bleek geen snaredrum te hebben. De techniek was nog niet klaar maar ik was al uit de startblokken en was niet van plan ooit nog te stoppen. Opeens een bloedende vinger. Rode snaren. Dat soort dingen. Fijn gespeeld. Toen we Edith R. naar huis brachten was de nieuwe dag allang weer begonnen.”

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .